CapMonster Tutorial

lokiys

Moderator
Регистрация
01.02.2012
Сообщения
4 770
Благодарностей
1 180
Баллы
113

Boxcutter

Client
Регистрация
08.06.2012
Сообщения
127
Благодарностей
72
Баллы
28
Hey lokiys i had the exact same problem and support helped me out. I was sure it was a bug but you actually
have to click the text as shown below before the next button becomes clickable.

Credit to Supo for the screenshot :-)

1341232209-clip-74kb.jpg
 

lokiys

Moderator
Регистрация
01.02.2012
Сообщения
4 770
Благодарностей
1 180
Баллы
113

rostonix

Известная личность
Регистрация
23.12.2011
Сообщения
29 067
Благодарностей
5 706
Баллы
113

lokiys

Moderator
Регистрация
01.02.2012
Сообщения
4 770
Благодарностей
1 180
Баллы
113

rostonix

Известная личность
Регистрация
23.12.2011
Сообщения
29 067
Благодарностей
5 706
Баллы
113
That's rude :-)
 

Boxcutter

Client
Регистрация
08.06.2012
Сообщения
127
Благодарностей
72
Баллы
28
Good stuff, I was stuck for ages wondering what the problem was with it as well.

Anyways I'm now on 7% so thats a 3% percent jump in just over an hour. At this rate my super simple captcha running
at the fastest training possible should be done in about 31 hours... :eek:

Crazy really, the only reason for this I can think off is that I have about 50-60 completed captchas loaded up in the left column. Maybe the
more you have there before running the training the longer the training takes. If that's true I would nearly start over and just load up
enough completed captchas to cover all the characters that need to be trained. Maybe 20 or so would be enough.

Anyone know if this is the case? Bare in mind that all the captcha letters/numbers always appear the same way i.e same size, same font etc so perhaps
capmonster knows to skip through the same letters it has completed before and I am just in for the long haul.

Best of luck with your one lokiys...No rush :p
 

Здраво

Client
Регистрация
11.07.2011
Сообщения
99
Благодарностей
45
Баллы
18
Nice name crapmonster I agree in regard that module very confusing and very tricky to use it anyway, not to mention its useless if you don't train captchas yourself, and I personally find that's tremendously hard to do, it would be much easier if we would be able to change levels of colors of the picture and things like that, but I also agree with someone who mention (другой софт), guys in there - although shitty support anyway, at least update new captchas now and then. When I decide on what product to buy, crapmonster was very important feature to me, I don't say critical but very important, and when I actually saw what is that module about I never use it in last 8month or so. Literally its useless, I'll say that again. USELESS.
 

Здраво

Client
Регистрация
11.07.2011
Сообщения
99
Благодарностей
45
Баллы
18
Not to mention that crappy product called "CaptchaSniper", at least to some degree its useful, it saves money.
 

frcc78

Client
Регистрация
21.04.2012
Сообщения
26
Благодарностей
0
Баллы
0
yeah captcha sniper is great for easy captchas
 

rostonix

Известная личность
Регистрация
23.12.2011
Сообщения
29 067
Благодарностей
5 706
Баллы
113

no1youknowz

Новичок
Регистрация
30.06.2012
Сообщения
11
Благодарностей
1
Баллы
0
Has anyone purchased Captcha Infinity? Does it work with Zennoposter for solving captchas?
 

Boxcutter

Client
Регистрация
08.06.2012
Сообщения
127
Благодарностей
72
Баллы
28
Well that is that. The results are in after about 30 hrs so let's see what it has done...

cap.png

This one is even better...

cap1.png

What a waste of time. I will never open this program again. I don't care how simple the captcha looks!

Remember I was extremely meticulous when I drew around the captchas and it still failed miserably.

Was it a difficult capthca? You tell me...

BlC3tubaJ.jpg
 

rostonix

Известная личность
Регистрация
23.12.2011
Сообщения
29 067
Благодарностей
5 706
Баллы
113
There's something wrong with it.
capmonster can handle this thing
 

Boxcutter

Client
Регистрация
08.06.2012
Сообщения
127
Благодарностей
72
Баллы
28
The images speak for themselves. The options I used were 'pattern extended' and 'fast training'.

As for the characters I drew here is a screenshot. As you can see they as accurate as you could hope to get really.

cap3.png
 

iosys

Client
Регистрация
19.02.2012
Сообщения
9
Благодарностей
2
Баллы
3
Very nice to see more English tutorials!

Wish there was a way to have (другой софт)'s ReCaptcha solver work to solve for ZennoPoster.
 

hop

Client
Регистрация
20.03.2011
Сообщения
232
Благодарностей
28
Баллы
28
Learn captchas are too long. Only simple captcha resolve. Captcha sniper is better at the moment. Maybe will be new version capmonster?
 

purush84

Client
Регистрация
07.11.2011
Сообщения
259
Благодарностей
38
Баллы
0
What is the usage of the cap monster.?
 

Hungry Bulldozer

Moderator
Регистрация
12.01.2011
Сообщения
3 441
Благодарностей
831
Баллы
113

Tobbe

Client
Регистрация
01.08.2013
Сообщения
428
Благодарностей
148
Баллы
43
So I want to use CapMonster to recognise some really easy images, numbers.
I've done some training and got 100% recognition but whenever I use the module within ZP it returns the wrong value.

Any ideas?



 

Tobbe

Client
Регистрация
01.08.2013
Сообщения
428
Благодарностей
148
Баллы
43
Didnt find any EDIT button, just thought I could include this image aswell.
 

rostonix

Известная личность
Регистрация
23.12.2011
Сообщения
29 067
Благодарностей
5 706
Баллы
113
Did you used fast or quality training?
 

Tobbe

Client
Регистрация
01.08.2013
Сообщения
428
Благодарностей
148
Баллы
43

rostonix

Известная личность
Регистрация
23.12.2011
Сообщения
29 067
Благодарностей
5 706
Баллы
113
Try to teach with quality mode.
 

Tobbe

Client
Регистрация
01.08.2013
Сообщения
428
Благодарностей
148
Баллы
43

rostonix

Известная личность
Регистрация
23.12.2011
Сообщения
29 067
Благодарностей
5 706
Баллы
113
Please send us module + project + folder with captchas and txt files to [email protected]
 

rostonix

Известная личность
Регистрация
23.12.2011
Сообщения
29 067
Благодарностей
5 706
Баллы
113
Sample template to save captchas for capmonster
 

Вложения

qlwik

Client
Регистрация
03.04.2013
Сообщения
207
Благодарностей
5
Баллы
18
Hi, I want make patterns in any graphic program, how can I import patters to program? It needs *.zPat extention, if I try put jpg or bmp file it fails, I can make patterns only in capmonster?
 

rostonix

Известная личность
Регистрация
23.12.2011
Сообщения
29 067
Благодарностей
5 706
Баллы
113

Кто просматривает тему: (Всего: 1, Пользователи: 0, Гости: 1)